Zorgeloos wonen

 

Wonen in the New York Apartments is niet alleen – letterlijk – op  hoog niveau resideren, omringd met luxe en comfort. Maar ook zorgeloos wonen; nu én in de toekomst. Met het gezondheidscentrum Welgelegen in het naastgelegen gebouw Sydney en de zorgverleners van Verian heeft u altijd eerstelijns zorg binnen handbereik!

In het gezondheidscentrum Welgelegen zijn diverse zorgverleners gehuisvest. De huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten en oefentherapeuten Mensendieck vervullen de centrale rol. Daarnaast wordt ruimte geboden aan diverse aanvullende zorgdiensten. Zo is Verian gehuisvest in het gezondheidscentrum met onder andere de wijkverpleegkundige en de diëtiste. Tevens houden een podotherapeut en psycholoog spreekuur in het gezondheidscentrum. Daarnaast is er dagelijks een prikpunt van het Klinisch Chemisch Hematologisch laboratorium aanwezig.  

Fysiotherapie Houwer & Ruijs – gespecialiseerd in fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en FysioFitness – en de Alphega Apotheek heeft er ook een vestiging. Vos Tandartspraktijk Apeldoorn tandartsenpraktijk (niet gevestigd in het gezondheidscentrum) is eveneens in de directe nabijheid van the New York Apartments te vinden. 

Ook is zorg aan huis mogelijk in the New York Apartments. De indeling en afwerking van uw appartement kunt u volledig afstemmen op uw (toekomstige) zorgbehoefte. En verschillende zorgverleners kunnen u thuiszorg op maat aanbieden. De zorgverleners kijken naar uw persoonlijke situatie en kunnen u diverse vormen van zorg bieden. Zo behoud u uw zelfstandigheid en privacy, maar is professionele zorg dichtbij en eenvoudig in te schakelen!